Bvba Marechal-Dewolf

1 star(s) from 1 votes

Bvba Marechal-Dewolf is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel plaatsen van ecologische isolatie, isolerende dakramen, duurzame zonnepanelen en groendaken. Een combinatie van ecologische principes en hoge kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel geschreven.

Bvba Marechal-Dewolf voert isolatiewerken uit met o.a. cellulose, houtvezel, houtwol, schapenwol, ... . Als erkend isolatiedeskundige kunt u bij zaakvoerder Anthony Marechal ook terecht voor al uw vragen omtrent isolatie (en ventilatie) en kunt u rekenen op doordachte oplossingen die, in combinatie met de juiste materialen u échte energiebesparingen opleveren, met maximale aandacht voor luchtdichtheid en condensatieproblemen. Dit alles voor zowel traditionele nieuwbouw en verbouwingen, houtskeletbouw, passiefbouw en nul-energie woningen. 

Ook voor de dakramen leveren zij de kwalitatief betere ramen van Fakro (FSC), die uitblinken dankzij hun hoge isolerende waarden en de langere levensduur van zowel glas als kader. Ook hier maakt bvba Marechal-Dewolf het verschil door maximaal in te zetten op een goede luchtdichthed en een maximale aansluiting op de dakisolatie.

Wie op zoek is naar een fotovoltaïsch systeem (zonnepanelen) voor zijn/haar woning of bedrijf kan bij Bvba Marechal-Dewolf rekenen op jarenlange ervaring die heeft geresulteerd in een diep technisch en mechanisch inzicht in de beschikbare systemen. Samen met vriend en collega ir. Ives blomme, leveren zij u de meest ecologische installaties van de markt (loodvrij, ceriumvrij), van merken die reeds 40 jaar bezig zijn in de solar-industrie (ruimtevaart) en die uitblinken dankzij hoge rendementen (officieel wereldrecord van 19,3%) en hun lange levendsuur (zowel panelen als omvormer) én de mogelijkheid om de ganse installatie na einde levensduur gratis te laten recycleren (PV Cycle).
Geen goedkope chinese merken, met valse garanties !

Voor groendaken kiest bvba Marechal-Dewolf resoluut voor het beste (Duitse) systeem van de markt, dat de klant een wintergroen en onderhoudsvrij (extensief) groendak levert, wat tal van voordelen biedt voor uw platte dak.

Voor meer info : www.marechal-dewolf.be

 

Contact Information