Biobello

Biobello
2 star(s) from 1 votes

Meer nog dan gewoon ├ęcht gezond, want puur bio

Wij kiezen resoluut voor een mens- en milieuvriendelijke landbouw. En dat proef je meteen, als je onze biologische groenten en fruit eet. Met heel veel geduld en idealisme koesteren onze bioboeren hun producten: ze zijn dan ook gezonder en heel wat intenser van smaak. Biobello's groenten worden gekweekt zonder gebruik te maken van kunstmatige meststoffen of bestrijdingsmiddelen. En, wat we niet zelf telen, halen we bij bioboeren uit de streek. Wat het fruit betreft, bieden we zoveel mogelijk inheemse soorten aan. Zo blijft de versheid ook steeds gegarandeerd.

Je kan onze pakketten over een groot deel van vlaanderen bestellen. Kijk voor een afhaalpunt in de buurt op www.biobello.be

Biohoeve De Lochting VZW: duurzaam en biologisch

Op biohoeve De Lochting worden alle groenten onder de strengste normen geteeld; daarom verdienen ze het Biogarantie®-label. Onze boeren dragen zorg voor onze bodem. Ze vermijden ook elke vorm van energieverkwisting. Duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen zit hen in het bloed. Dankzij ons netwerk van lokale bioboeren, vermijden we overbodig transport. Door ons uniek systeem op bestelling, zijn er geen teeltoverschotten en kunnen we de boeren een gegarandeerde afzet bieden.

Je bezorgt een toekomst aan de mensen die voor Julienne werken

De sociale werkplaats biohoeve De Lochting (www.lochting.be) heeft ook een maatschappelijke missie. Dankzij Julienne kunnen wij heel wat mensen zinvol tewerkstellen en een rechtvaardig loon geven. Ook is biohoeve De Lochting de spil van een uitgebreid netwerk van bioboeren. Zowel lokale als iets verder gelegen producenten krijgen daardoor zekerheid van afzet en een positieve kijk op de toekomst. Het uitbouwen en realiseren van dit sociaal project is ons kloppend hart.

Contact Information

Kaart