Meer dan Mooi

Meer dan Mooi
1.8 star(s) from 5 votes

Meer dan Mooi is een fair trade en bio kledingwinkel en -webwinkel. Je vindt er een ruime keuze aan duurzame kleding in biologisch katoen, hennep en bamboe. Zoek jij kleding die langer dan 1 seizoen meegaat, gemaakt is met respect voor mens en milieu en bovendien betaalbaar is? Dan kan Meer dan Mooi jouw shop-adresje zijn. Wij kiezen voor een "gewone" kledingstijl, dat betekent dat onze kleding er niet anders uitziet dan niet-bio kleding.

Behalve kleding is er een ruime keuze aan fair trade sieraden en accessoires. Onze specialiteit zijn de sieraden gemaakt van echte bloemen (fair trade uit Thailand). Ook onze tassen in ecologisch gelooid leer zijn de moeite waard.

Kom langs in onze winkel in Geel-Zammel. Je vindt ons niet in een drukke winkelstraat, maar in een gemoedelijke woonstraat in een rustig Kempisch dorp. Parkeren kan op onze eigen parking voor de deur. Shoppen kan ook via onze webshop. We verzenden gratis in België en Nederland vanaf 59€.

Merken dameskleding: Ethos, Ideo, Miss Green, Ecotton, Braintree, HempAge, Komodo, Royal Eco, Re-5, Lana Wear, Global Woman

Merken herenkleding: Ethos, Ideo, Miss Green, Ecotton, Braintree, HempAge, Earth Positive. Re-5

Ecologische lederwaren: Goodforall

Contact Information